Feest van het Koninkrijk – week 1

‘Onze Vader in de hemel,

laat uw naam geheiligd worden’:

God is onze Vader en wij bidden als geliefde dochters en zonen

 

 

Deze week start het gemeenteproject Feest van het Koninkrijk. Wat mooi dat wij als gemeente de komende zes weken met elkaar op pad mogen gaan. Samen ontdekken en nadenken over het Koninkrijk en onze plaats daarin.

Op zondag 8 september zal ds. At Kramer in de morgendienst preken over de eerste bede.

Maandag 9 september begint de persoonlijke bijbelstudie, hiervoor kan je de Feestkrant gebruiken of het boekje ‘Feest van het Koninkrijk’ van Ronald Westerbeek.

Met een groeigroep kan je de laatste hoofdstukken van het boekje gebruiken, waarbij je samen met je groeigroep de verdieping zoekt.

De eerste bede gaat over het heiligen van Gods naam, Gods naam groot maken. Deze week is er daarom als doordeweekse activiteit een aanbiddingsavond, waarbij wij samen Gods naam groot mogen maken.

De aanbiddingsavond is op woensdag 11 september om 20:00 uur in de kerk. De band Uturn zal de aanbidding leiden en er zal een deurcollecte zijn voor het sponsorkindje van de band.

Heb je na aanleiding van deze eerste week iets wat je zou willen delen met de gemeente? Laat ons dit dan weten (Sophia de Ruiter of Bregtje Godeke).

Klik hier om de Feestkrant van week 1 te lezen.

Een hele fijne eerste week gewenst!

Auteur: Bregtje Godeke

Geef een reactie